Slå kreditkortselskaber på deres eget spil!

Har du nogensinde spekuleret over, hvor mange penge en kreditkortselskab gør? Har du nogensinde spekuleret over, hvor meget af det kommer fra sent gebyrer? Alle har og hvis du ikke du skal højst sandsynligt du ejer et kreditkort, hvilket betyder, at disse sene gebyrer har eller kan direkte påvirke dig.
Du har sikkert lagt mærke, kreditkort sent gebyrer er stigende og har været det for en stund. Der er enorme konkurrencepresset på kreditkort rentesatser og årlige gebyrer, og dette har givet efter for et gebyr-vanvid. For kreditkort udstedere, sent gebyrer nu repræsenterer deres tredjestørste indtægtskilde, (interesse indtægter og købmand gebyrer rang første og anden, henholdsvis). I bund og grund er dem, der betaler for sent nu dækker omkostninger til disse kreditkort brugere, som ikke bære en revolverende balance og dem, der indgiver konkursbegæring.
Så hvor meget er kreditkortselskaber at udstede sent gebyrer? Gennem årene har vi set antallet af sene honorarer til forbrugerne hoppe til rekordhøj niveauer. Sene gebyrer kan variere fra $10 til så meget som $40. Den gennemsnitlige sen gebyr mere end fordoblet siden 1996 fra $13.28 til $29.84. I virkeligheden, mange store kortudstedere nu opladning en $35 sent salær. Lad os antage, at 100.000 mennesker gjort forsinkede betalinger for en måned, og de blev opkrævet en sen gebyr på $30 for at gøre dette. Dette ville tilføje op til 3 millioner dollars i indtægter. Som du kan se, kreditkortselskaber gør en masse penge ud af kortholdere og der er ingen sinke i syne om stigningen i sene gebyrer.
Kreditkortselskaber dødelig profit off de sene gebyrer, de udsteder til deres kunder og de har ikke noget imod at gøre det fordi deres ultimative mål er at tjene penge. De er ligesom enhver anden for-profit virksomhed, fordi de sælger en vare eller tjenesteydelse for indtægter. Kreditkort selskaber tilfældigvis produktet er kredit. Disse virksomheder er ikke bare nogle “ting” suger så mange penge som de kan. Disse “ting” drives af mand. Og uanset hvor man er involveret, grådighed også bliver involveret. Disse mennesker er ligesom dig og mig. De kan have en familie at forsørge, regninger at betale, osv. De fleste mennesker arbejde ikke lige til den rene nydelse, men for penge, en indtægtskilde. Og den mere indkomst vi nå jo nemmere og bedre vores liv bliver, angiveligt.
Nogle af jer kan spørge, “Så hvad vi gør omkring de sene gebyrer?” Nå er der en artikel, jeg skrev et stykke tid tilbage, at du kan være interesseret i. Du kan finde denne artikel på. Det løser en række metoder og tips til at undgå at skulle betale en sen gebyr. Én metode er at jeg gerne adresse yderligere i denne artikel især Skip-a-betaling teknik. Hvis du tilfældigvis at vide, at du ikke kan betale dit kreditkort regningen for en bestemt måned bare springe det. Næste måned Online er en uafhængig virksomhed fra kreditkort udstedere. De tillader deres besøgende til at springe en betaling for en nominel gebyr. Dette gebyr er generelt 70% end din typiske sent salær. Du vil periodisere ikke sent salær og ingen dårlig mark på din kredit rapport. Låneforeninger tilbyde ofte denne type tjenester for lån eller realkreditlån, men først du skal udfylde en ansøgning og derefter du skal kvalificere. Med næste måned Online, der findes intet program til at udfylde og alle kvalificerer sig, så længe de har et kreditkort. Kreditkortselskaber er ikke meget tilfredse med næste måned Online, fordi de mister penge hver gang nogen bruger overspringe en betalingstjeneste. Dette er langt den bedste service du kan bruge hvis du ved du vil være sent, fordi du spare en masse penge og undgå alle de besværlighederne, der kommer med dårlig kredit.
Kreditkort selskaber ikke opbakning ned fra stigende gebyrer. De, ser for nogle grund, ikke os som mennesker, der laver fejl en gang i et stykke tid eller mennesker med andre prioriteter i vores liv. De vil have deres penge, og de ønsker det nu! Dette er grunden til du ikke skal tilbage ned enten. Ramte dem hvor det gør ondt, deres pocket bøger. Hvis du ved du vil være for sent til en bestemt måned, bare bruge en springe en betaling service fordi kreditkort selskaberne vil ikke længere tage penge fra dig, du vil tage penge fra dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.