Lær alt om Feng Shui penge træer

En feng shui penge tree er en indendørs plante bruges for at tiltrække velstand og rigdom i ethvert rum. Feng shui penge tree’s botaniske navn er Pachira, og dens pleje kræver den gennemsnitlige sollys og vanding at enhver anden indendørs planter skulle. Dets højde kan nå til så meget som syv fødder, mens det kan nå for at være så meget som tre fod bred.
Formen af disse plantens blade repræsenterer fem vigtigste elementer i feng shui, træ, vand, jord, ild og metal, og det er hvad gør feng shui penge træet så symbolsk. Når et element mangler, eller elementer i et space er ikke afbalanceret, ville en feng shui penge træet hjælpe tilføje Hvad mangler harmonisere elementerne.
Da feng shui penge træer bringe eller øge rigdom, er de ideelle til at placere nær et sted, hvor penge er holdt eller i nærheden af kasseapparater i virksomheder. Velstand og rigdom, samt elementer harmonisering bør komme efter at placere denne plante på disse steder. Ethvert andet sted, hvor penge og rigdom er nødvendig kan være et godt sted for en feng shui penge træet så godt.
Feng shui penge træer kan også placeres strategisk ifølge house områder angivet af bagua-kortet. Bagua kortet nordvestlige hjørne svarer til området velstand af liv, og dette kunne være et ideelt sted for en feng shui penge træet til at blive. Da det bringer velstand, kan du også bidrage til at tiltrække denne faktor til ethvert andet område af dit liv ved at placere feng shui træ på området huset, som svarer til det.
Hvis du gerne vil have en feng shui penge træet men ved ikke, hvor man kan finde det, er der mange butikker, der sælger det online, som vil tillade dig at købe det gennem deres kataloger. Du vil nemt finde dem ved at skrive feng shui penge træ i din søgemaskine, og de vil tillade dig at se dem i billeder samt give dig detaljer om det.
Som du kan se, kan feng shui penge træer symbolik have mange forskellige applikationer samt med dekorative egenskaber. Jeg kan også hjælpe dig med oplysende et mørkt hjørne og hjælp chi flyder bedre. Uanset om du overvejer at købe en indendørs plante til dig selv eller give det som en gave, kan en feng shui penge træ være en stor mulighed.
Af Jakob Jelling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.