Home Mortgage lån efter konkurs-finansiering A hjem efter konkurs

Finansiering af et hjem efter en konkurs behøver ikke at være en prøvelse. Når du finder den rigtige långiver, kan du sikre rimelige priser på dit realkreditlån. Du kan forbedre dit lån ansøgning med tiden og nogle kontante gearing. Afhængigt af din økonomiske situation, er det muligt at få konventionelle priser med en konkurs på din kredit-fil.

Långivere, der beskæftiger sig med tidligere konkurser

Med en nylig konkurs, kan du henvende sig til sub prime långivere for at opnå finansiering til dit hjem. Så snart din konkurs er blevet afsluttet af retten, kan du ansøge om et boliglån. Dine priser vil dog være omkring 12% højere end konventionelle satser, medmindre du har betydelige kontante aktiver.

Efter to år, konventionelle långivere vil overveje dit lån ansøgning. Selv om din konkurs vil forblive på din fil i flere år, långivere vil være mere interesseret i din nuværende betalingshistorik og gæld-til-indkomst ratio.

Tips til at forbedre dit lån ansøgning

Mens du ikke kan slette din konkurs, kan du forbedre dit lån ansøgning til at kvalificere sig til bedre priser. Ned betalinger på 20% til 50% er den nemmeste måde at blive berettiget til lavere satser. At have kontantreserver i to måneder eller mere vil også hjælpe.

Når det kommer til vilkår, vælge en justerbar sats realkreditlån vil hjælpe dig kvalificere sig til mere og til midlertidigt lavere satser. Valg af en kortere låneperiode også sænker dine priser. Desuden har du mulighed for at købe ned din sats med point. Men du kan være bedre tjent ved at øge din ned betaling og refinansiering i et par år, når din kredit forbedres.

Forskning långivere før du køber

Tage lidt tid til forskning lån estimater, før du vælger en långiver. Det er den nemmeste måde at spare tusinder på dit fremtidige boliglån. Sørg for, at du bruger de samme tal og vilkår, når du anmoder om lånetilbud fra forskellige finansieringsselskaber. På den måde vil du have præcise tal til at basere din beslutning på.

Når du har plukket en långiver, den sværeste del af processen er overstået. I ti minutter eller mindre, kan du fuldføre dit lån forbrukslån ansøgning online. Din lånekontrakt vil blive leveret i et par dage til din endelige gennemgang med midler snart at følge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *