Computer Consulting: Sprede dine klienter

Sørg for at du aldrig komme til det punkt, at enhver én computer consulting klient har kontrol over dig. Ingen af dem skal have sådanne supreme gearing over dig, som du ikke kunne råd til at miste dem enten på grund af noget, der er enten ude af din kontrol eller fordi du ønsker at lade dem gå.

Spredt ud din risiko blandt klienterne Computer Consulting

Det handler om diversificering. Tænke opbygningen din kundeportefølje som en investeringsforening portefølje. Det er meget lig med markedsføring, hvor du bruger et par forskellige køretøjer til at give dig selv nogle balance og mindske risikoen en smule.

Hvis du har en bestemt computer konsulent klient, der er dit brød og smør, er hvilket betyder, at det er den, der faktisk betale regninger, du har sikkert en deltidsstilling. Du behøver ikke en forretning. Hvis de siger hoppe, nødt du virkelig til at springe.

Det magiske tal af Computer Consulting klienter

For en solo practitioner computer konsulent du ikke har et par dusin eller et par hundrede klienter, fordi det er virkelig svært at give enorme service til dem og kunne være så lydhør over for dem, som du skal være.

Det ideelle antal er normalt 10 til 20 på det mest. Det bør aldrig under 8 fordi så individuelle klienter vil få for meget indflydelse på dig.

Hvordan finder du mere ideelle klienter?

Hvis du opdager, at du har en klient, skal du spørge dig selv et par spørgsmål. Hvordan unikke er deres behov? Kunne du cookie cutter dette og kan du finde andre klienter, der bare kan lide dem?

Tage en lang, hård kig på hvad du har gjort for denne én klient. Hvad er deres største problemer, som du har løst? Hvad er de største problemer, som du endnu ikke har løst? Finde ud af, hvor du vil finde andre virksomheder, der er ligesom dem. Så vil ikke du blive fanget i en taber magtkamp.

Copyright MMI-MMVI, Computer Consulting Blog. Alle verdensomspændende rettigheder forbeholdes. {Opmærksomheden Forlag: Live hyperlink i forfatter ressource box påkrævet for overholdelse af ophavsret}

En tanke omkring “Computer Consulting: Sprede dine klienter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.