At få medarbejdernes opmærksomhed tilbage til arbejde

Det er 9:00 på en mandag morgen. Ved du, hvor dine medarbejderes opmærksomhed er? Er det arbejde?

Forestil dig dette. Du er på arbejde. Telefonen ringer. Det er din aldrende fars nabo ringer for at sige, at far gå rundt udenfor i hans pyjamas og forekommer forvirret. Du har en hel dag med møder og deadlines. Dit hjerte synker som du forsøger at finde ud af hvordan du pleje din far og holde dit job.

Telefonen ringer igen. Denne gang er det skolen sygeplejersken siger, at din astmatisk barn har problemer med vejrtrækningen.

Ifølge den amerikanske produktivitet revision sagde en tredjedel af de adspurgte afhængige sundhedsmæssige bekymringer var en top grunden til ansatte ikke var i stand til at fokusere på deres job samtidig med at arbejde.

Hvad du måske ikke ved er, at de ovennævnte situationer kan lige så sandsynligt ske med en arbejdende kvinde, en arbejdsgruppe mand. Men hvis en kvinde får den bekymrende telefonopkald, hun er mere tilbøjelige til at snakke om det på arbejdspladsen mens manden ikke vil (2003 National Alliance for omsorgsgivende national undersøgelse).

Millioner af arbejdende voksne – mænd og kvinder – jonglering de konkurrerende krav om pleje af en kronisk syge eller handicappede forældre, at rejse en familie og styring af en karriere.

Arbejder pårørende ofre fritid, og ofte lider stress-relaterede sygdomme. Negative effekter på arbejde pårørende omfatter tid tabt fra arbejde, lavere produktivitet, du afslutter et job for at yde omsorg, mistede karrieremuligheder og lavere fremtidige indtjening. Til sidst, forlade nogle 16 procent deres job for at yde pleje fuldtids. Arbejde forstyrrelser på grund af medarbejder omsorgsgivende ansvar resultat i produktivitetstab på $1,142 pr. år pr. medarbejder. Ifølge Washington Post anslår forskere, at omkostningerne ved uformelle omsorgsgivende i form af tabt produktivitet til amerikanske virksomheder er 29 milliarder dollars årligt.

Omsorgsgivende tager arbejdsliv vejafgift

En nylig MetLife undersøgelse døbt “Jonglering Act” afslørede nogle af produktivitet-drab reguleringer, som pårørende vælger at gøre til deres arbejdsplaner:

84% foretage telefonopkald

69% ankommer sent eller forlade tidligt

67% tage tid ud i løbet af arbejdsdagen

29% udgør arbejde på et andet tidspunkt

Desuden en national undersøgelse udført af den nationale Alliance for omsorgsgivende i 1997 fandt der to i ti arbejder pårørende skruede ned for at arbejde på særlige projekter; næsten lige så mange undgået arbejdsbetingede rejser. Fyrre procent af respondenterne sagde omsorgsgivende påvirket deres evne til at fremme i deres job.

Hvad arbejdsgiverne kan gøre

Her er syv foranstaltninger, du kan tage for at reducere medarbejder stress, øge produktiviteten og mindske tabt arbejdstid på grund af omsorgsgivende medarbejderansvar.

Tilbyde “cafeteria style” personaleydelser, som tillader ansatte at vælge supplerende afhængige pleje dækning til at godtgøre udgifterne til in-home pleje eller voksen dagtilbud. Fordele bør også omfatte terapeutisk rådgivning til medarbejdere til at hjælpe med at klare belastninger af omsorgsgivende.

Give oplysninger om nyttige internetsteder eller ressource Centre.

Organisere in-house caregiver støttegrupper eller koordinere med lokalgrupper eller hospitaler, så ansatte kan deltage i en ekstern støttegruppe.

En af de mest kritiske fordele for en medarbejder med omsorgsgivende opgaver er tid. Fleksibel arbejdstid, familie sygdom dage og ferie tid er nøglen. Data fra Bureau of nationale anliggender (1993) fandt, fleksibel planlægning forbedret arbejdspræstationer, faldt sent og personaleomsætningen, og øget arbejdsglæde.

Virksomheder med 50 eller flere ansatte skal overholde familie og medicinsk forlade Act (FMLA), som giver mulighed for op til 12 ugers orlov til at passe en alvorligt syg forælder, ægtefælle eller barn, mens beskytte jobsikkerhed. Mindre virksomheder kan bruge FMLA retningslinjerne til støtte for individuelle medarbejdere.

Holde et selskab “caregiver fair” eller en række frokosttid seminarer om emner såsom sundhedspleje planlægning, før en krise rammer eller klare færdigheder for pårørende.

Tilbyde private langsigtede pleje forsikringsdækning for medarbejdere, deres ægtefæller og pårørende.

Arbejdsgivere har en interesse i at designe lydhør og effektive programmer til at støtte medarbejderne omsorgsgivende. Forskning har vist, at omkostningerne til arbejdsgivere, tabt produktivitet og andre faktorer relateret til omsorgsgivende medarbejderes problemer med balance mellem arbejde og familie er høj. At handle straks begynder at øge produktiviteten, mindske direkte og indirekte finansielle omkostninger og forbedre arbejdsgiver/arbejdstager arbejds-og familieliv forholdet – der direkte påvirker medarbejdermoral, tilfredshed og opbevaring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.