7 tips til kvinders Business succes

Mange håbefulde kvindelige direktører, virksomhedsledere og andre fagfolk glemmer ofte, at de virkelig har 2 jobs – først er at gøre, hvad de får betalt for (og gøre det bedre end mænd). Den anden er at proaktivt styre deres karriereforløb og gøre, hvad der kræves for at sikre deres opadgående mobilitet er ikke afhængig af andre – især dem, der notorisk abonnerer på de “Gamle drenge Club” mentalitet, som måske eller måske ikke virke i hendes bedste interesse.
Følgende “hemmeligheder”, samlet gennem min omfattende baggrund som både en corporate udøvende og business konsulent, vil hjælpe kvindelige teknikere bedre styre deres succes sti:
1. forstå “cirkel af succes”. Et fælles stykke af rådgivning til ledere er for dem at tilbringe en masse tid at få at vide, og arbejder side om side, med deres personale til at sikre, at hver enkelt medarbejder har hvad (s) skal han være produktive. Mens, idéen er velmenende, den har ikke giver maksimalt udbytte for alle involverede parter. Det er derimod vigtigere at kvindelige ledere bruger tid på at hjælpe deres chef ser godt ud på enhver lejlighed. Når (s) han forstår at du er i stand til at hjælpe hende/ham lykkes, du og dit team vil få mere tid, opmærksomhed og ressourcer at lette maksimal produktivitet.
2. Accepter at sexistisk stereotyper stadig eksisterer. Kønsstereotype forbliver en barske realitet selv i dagens såkaldte politisk korrekte arbejdspladsen. Mange kvinder fagfolk cite mandlige stereotyper og fordomme om kvindelige “passende” roller og evner som en top barriere for deres avancement. Det er vigtigt for kvinder at måle, hvor en mandlig boss står i forhold til kvindelige fagfolk. Dette kan gøres ved at analysere hans forfremmelse track record af mænd vs. kvinder, hans balance eller manglende samspil med mandlige vs kvindelige medarbejdere, og hvis hans samspil med kvindelige medarbejdere er strengt professionel i stedet for flirtende eller blot åndsforladt Smalltalk udelukkende om hendes familie. Viden er magt, og med det, kvindelige fagfolk kan navigere i overensstemmelse hermed.
3. tale selvsikkert. Hvordan vi lyd (dvs. ens unikke karakteristika stemme pitch, tone og volumen) spiller en vigtig rolle i hvordan kvinder opfattes. Det er vigtigt for kvindelige fagfolk til at være specielt opmærksom på hvordan deres stemmer bærer under møder med andre, i store værelser, eller i værelser med omgivende støj spørgsmål, lest hendes kommentar ikke samle opmærksomheden, og måske reaktionen, det fortjener. Derudover mange kvinder har tendens til at sige deres meninger, indvendinger eller forslag som et spørgsmål i modsætning til bekræftende og selvsikkert gør deres punkt som en sætning. I forbindelse med arbejde, skal kvinder kommandoen ordet lest deres gode ideer falde af i svinget.
4. “tilstedeværelse” betaler. Ens “tilstedeværelse” spiller en stor rolle i, der bliver fremmet og hvem der ikke gør. I en nøddeskal, er tilstedeværelse en kombination af hvordan vi ser, hvordan vi bærer os selv og vores kommunikationsevner. Fordi mange af os stadig forbinder ens udseende, opførsel og taler evne med deres generelle evne, dette er fortsat en enorm udfordring for de kvinder, der har fysiske eller andre stereotyp-baserede attributter, der er vanskelige, hvis ikke umuligt at ændre, såsom højde, vægt, blonde hårfarve eller blot en højfrekvent stemme. Denne subjektivitet er endnu værre for kvinder, som samfundet er generelt bedre i stand til at acceptere mænd med hvad er anset for at være mangler mere end kvinder. Desuagtet disse hindringer, betingelse selv at bære dig selv med bedste kropsholdning, tale og gestus i en sikker og autoritativ måde og bære påklædning, der formidler din succes.
5. tempo din chef. At virkelig skiller sig ud fra de andre og få alle vigtige fremme, bør kvinder sikre de er på kontoret, når hendes chef er på kontoret. Lad hende eller ham se, at du deler den samme arbejdsmoral. Rigtige, forkerte eller ligegyldige, disse er nye regler for tidsstyring. Kort sagt, hvis din chef er på arbejde, skal du være så godt. Hvis (s) han har besluttet at det er nødvendigt at være der efter timer i weekenden, eller tidligt om morgenen, er det helt til din fordel at være der på samme tid. Selv i denne dag i alder af såkaldte ligestilling, skal kvinder udnytte alle muligheder for at adskille sig på arbejdspladsen.
6. øge selvstændige forfremmelse. Det er vigtigt, at dem, der er i stand til at drage en kvindes karriere på nogen måde ved hvem hun er og hvad hun har opnået. Succesfulde erhvervsfolk forstår betydningen af at lade andre vide om deres succeser, og gå om det på den rigtige måde. Hvis det gøres ordentligt, vil det ikke skal opfattes som pralende eller indbildskhed. Kvinder skal ikke vente at få bemærket mens de knokler væk på opgaven ved hånden, men snarere udvikle dygtighed af sådan strategisk taler om hendes præstationer på arbejdspladsen.
7. undgå stagnation. Alt for mange arbejdstagere i hele vores nation er kede sig og uinteresseret, der negativt påvirker deres produktivitet og kreativitet. Derfor, mange amerikanske industrier sakker agterud i den globale markedsplads. Det er tid til vores nation’s corporate ledere til at re-engagere og tilbringe mere tid sammen som ledere i stedet for bureaukrater. Folk reagerer bedst på positiv feedback, følelser og entusiasme – ikke e-mail kommunikation, uforklarlige diagrammer og frygt forvaltning. Dette er, hvor mine damer har et ben op, da de har tendens til at være mere i tråd med de følelser og holdninger af dem omkring dem. Kvinder bør udnytte denne medfødte evne når det er muligt, da sådanne opmærksomme ledelse sikrer, at alle er fokuseret på og tillagt, at komme til målet linjer. Dette er den mest kritiske spørgsmål påvirker virksomhedens produktivitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.